Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupasta vastaa Taideliike KUVA Oy (Y-tunnus: 1886176-5). Taideliike KUVA:n verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Suomeen toimitetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle kymmenen työpäivän kuluessa. Mahdollinen kehystys tai muu työ voi vaikuttaa toimitusaikaan. Mahdollisesta lisäviivästyksestä ilmoitetaan sähköpostitse.

Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero.

Tilaus toimitetaan postitoimipaikkaan, josta se on noudettavissa saapumisilmoituksen saavuttua.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Pakkaus

Taideliike KUVA:n verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asianmukaisesti pakattuna ja pehmustettuna.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen postipakettina kaikille tilauksille on 17 euroa. Palvelun tarjoaa Posti Group Oyj.

Reklamointi

Mahdolliset tuotereklamoinnit ja palautukset sekä kuljetusvahingot voi ilmoittaa joko sähköpostitse osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content. tai puhelimitse numeroon 040 839 3937. Tuote tarkastetaan aina ennen lähetystä. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa ja vaurio voidaan osoittaa johtuvaksi esim. huonosta pakkaamisesta, Taideliike KUVA Oy korvaa tuotteen asiakkaalle. Vauriotapauksissa suosittelemme tuotteen ja pakkauksen kuvaamista asioiden käsittelyn nopeuttamiseksi.