Tampereen toimivin kehystämö

Kehysvalikoimamme käsittää satoja malleja. Kehystäjä Tero Majaralle laadukas kehystys on kunnia-asia.

Taito

Tero Majara on tehnyt pitkän uran taidekehystäjänä. Tero sanoo, että teoksen kehystämisessä vaikeinta ei ole itse kehystäminen. Haastavinta on löytää paras kehysvaihtoehto asiakkaan kanssa. Tässä vaiheessa punnitaan kehystäjän taito. Hyvä kehystäjä tekee uusia kehystysehdotuksia niin kauan, että mieluisin yhdistelmä varmasti löytyy. Paras lopputulos syntyy, kun molemmat ovat tyytyväisiä.

Vanha totuus on, että kehystäminen on näkemyksen, maun, vaiston ja tunteen asia.

Kehyksellä on lukuisia tehtäviä riippuen siitä, mistä näkökulmasta asiaa tarkastellaan. Puhtaasti teknisessä mielessä kehys rajaa maalatun pinnan, erottaa sen taustastaan, mutta samalla yhdistää sen ympäristöönsä ja suojaa taulua tehden sen helpommin liikuteltavaksi yms.

Tärkeämpiä ovat kuitenkin kehyksen esteettiset tehtävät. Teoksen ja kehyksen välillä tulee vallita harmonia ja juuri tässä piilee kehyksen ja kehysvalinnan koetinkivi. Miten saavuttaa tuo harmonia? Sopimaton kehys saattaa "tuhota" hyvänkin maalauksen , mutta toisaalta hyvällä kehyksellä pystytään huomattavasti kohentamaan keskinkertaista työtä.

Kehyksen täytyy muodostaa kokonaisuus taulun kanssa. Useimmat taulut ovat valmiita vasta kehystettyinä. Laadukkaan teoksen kehystäminen on aina vaativa tehtävä. Kehystäjän olisi pyrittävä sisäistämään teoksen ominaisuudet ja saatava ne korostettuina esille pitäen silmällä kokonaisuutta. Kehyksestä saa helposti komean, eri asia on kuitenkin, korostaako se taulua vai hävittääkö sen.

Hinta

KUVAsta saat kehystyksen kilpailukykyisellä hinnalla. Meillä hinta ja laatu kohtaavat.

Nopeus

KUVAsta saat täyden kehystyspalvelun. Kehystämömme palvelee sinua ammattitaitoisesti ja nopeasti. Parhaassa tapauksessa saat kehystetyn työn mukaasi jo saman päivän aikana.

Kuva kehystää

KUVA kehystää mitä tahansa, muun muassa:

  • maalaukset
  • grafiikan vedokset
  • piirrokset
  • peilit
  • julisteet