Laatua luottamuksen kera

Taideliike KUVAn omistajille Jaana Wällärille ja Tero Majaralle laadukas taide on aina ollut sydämen asia

Laatu

Taideliike KUVA on sekä kuvataiteen verkkokauppa että Tampereen Hämeenpuistossa toimiva taideliike. KUVAn verkkokauppa on nopea ja luotettava tapa hankkia nimekkäiden suomalaisten taiteilijoiden korkeatasoista grafiikkaa, maalauksia ja akvarelleja. Kelpuutamme valikoimaamme vain arvostettujen ammattitaiteilijoiden töitä. Jokainen teos on huolella valittu. Löydät meiltä laadukasta taidetta niin omalle seinälle kuin lahjaksikin. Taulu on persoonallinen viesti lahjan antajasta sen saajalle, ja siinä on enemmän sanomaa kuin tukussa lahjaesineitä. Lisäksi aito taideteos on käsityötä, joka säilyttää arvonsa.

Luotettavuus

Taidekauppa on aina luottamuskauppa. Asiakkaan on voitava luottaa verkkokauppaan, liikkeeseen ja myyjän ammattitaitoon sekä asiantuntemukseen. Taideliike KUVA on palvellut asiakkaitaan luottamuksella vuodesta 2004. Jo sadat henkilöt eri puolilta Suomea ja myös ulkomailta ovat ostaneet taidetta verkkokaupastamme. Aiomme jatkossakin ansaita asiakkaidemme sataprosenttisen luottamuksen.

HELPPOUS

Olemme rakentaneet verkkokauppamme mahdollisimman helpoksi ja kiinnostavaksi käyttää. Voit maksaa ostoksen pankkikortilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Teos on sinulla yleensä lähipäivinä. Kokeile teosta etsiessäsi verkkokauppamme hakukonetta. Voit tehdä löytöjä hakemalla sopivaa teosta taiteilijan, värimaailman, tekniikan, koon ja hinnan perusteella.

PALVELU

Yksi tunnuslauseistamme on aina ollut, että KUVAan uskaltaa tulla. Tätä liikkeemme toimintatapaa olemme jatkaneet myös verkkokaupassa. Myös KUVAn verkkokauppa on luotettava, asiantunteva ja asiakaspalveluhenkinen: kaikissa epäselvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelinnumeromme on 040 839 3937 ja sähköposti Enable JavaScript to view protected content.. Antoisia hetkiä verkkokauppamme parissa!

KEHYSTYS

KUVAn Verkkokaupan teokset toimitetaan asiakkaalle aina kehystettyinä. Kehystyksessä on käytetty pääsääntöisesti puusta valmistettua, harjattua hopeakehystä ja vaaleaa aukkopahvia. Taidekehystäminen onkin Taideliike KUVAn toinen keskeinen osaamisalue. Lue kehystystoiminnastamme lisää täältä.