Skip links

Laatu

Taideliike KUVAn perustivat Jaana Wälläri ja Tero Majara vuonna 2004. Meille KUVAssa laadukas taide on aina ollut sydämen asia. Taideliike KUVA on sekä kuvataiteen verkkokauppa että Tampereen Hämeenpuistossa toimiva taideliike. KUVAn verkkokauppa on nopea ja luotettava tapa hankkia korkeatasoista taidetta.

Kelpuutamme myyntiin vain ammattitaiteilijoiden töitä. Jokainen teos on huolella valittu. Löydät laadukasta taidetta niin omalle seinälle kuin lahjaksikin. Taulu on persoonallinen viesti lahjan antajasta sen saajalle. Taiteessa on enemmän sanomaa kuin tukussa lahjaesineitä. Lisäksi aito taideteos on käsityötä, jonka arvo säilyy.

Luotettavuus

Taidekauppa on aina luottamuskauppaa. Asiakkaan on voitava luottaa verkkokauppaan, liikkeeseen ja myyjän ammattitaitoon sekä asiantuntemukseen. Taideliike KUVA on palvellut asiakkaitaan luottamuksella jo vuodesta 2004 lähtien. Sadat eri henkilöt eri puolelta Suomea ja ulkomailta ovat ostaneet taidetta verkkokaupastamme. Sitoudumme siihen, että olemme jatkossakin asiakkaidemme luottamuksen arvoisia.

Palvelu

Yksi tärkeimmistä asioista meille on aina ollut, että KUVAaan on helppo tulla. Sama tavoite koskee myös verkkokauppaa. KUVAn verkkokauppa on luotettava, helppokayttöinen, asiantunteva ja asiakaspalveluhenkinen: ota yhteyttä, kun haluat kysyä taiteesta tai kehystyksestä lisää. Vastaamme kaikenlaisiin taidekysymyksiin!​