Skip links

Yritys- ja yhteystiedot

Taideliike KUVA on kuvataiteen verkkokauppa ja Tampereen Hämeenpuistossa toimiva galleria, taideliike sekä kehystämö. KUVAn verkkokauppa on nopea ja luotettava tapa hankkia nimekkäiden suomalaisten taiteilijoiden korkeatasoista grafiikkaa, maalauksia, akvarelleja ja veistoksia. Uniikki taide on aikaa kestävä ostos ja sopii kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Löydä oma suosikkisi verkkogalleriastamme!

Yhteystiedot

Hämeenpuisto 33, 33200 Tampere

040 839 3937​

tero.majara@taideliikekuva.fi

Avoinna:
ma–to: 10–18
pe: 10–17

Kuvassa Tero Majara ja Jaana Wälläri.

Lähetä viesti

Vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaita askarruttaviin taidehankintoja koskeviin kysymyksiin. Otamme sinuun yhteyttä lähipäivinä.

  KUVA kartalla

  Olet lämpimästi tervetullut käymään Taideliike KUVA Oy:n kivijalkaliikkeessä Tampereen Hämeenpuistossa.

  Tietoja meistä

  Usein kysytyt kysymykset ja tietoa lisäpalveluistamme.

  Verkkokaupasta vastaa Taideliike KUVA Oy (Y-tunnus: 1886176-5). Taideliike KUVA:n verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Suomeen ja muihin Pohjoismaihin. Suomeen toimitetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle kymmenen työpäivän kuluessa. Mahdollinen kehystys tai muu työ voi vaikuttaa toimitusaikaan. Mahdollisesta lisäviivästyksestä ilmoitetaan sähköpostitse.

  Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero.

  Tilaus toimitetaan postitoimipaikkaan, josta se on noudettavissa saapumisilmoituksen saavuttua. Tuotteiden palautuksesta on sovittava myyjän kanssa etukäteen, emme vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu etukäteen. Ilmoitus joko sähköpostiosoitteeseemme tero.majara@taideliikekuva.fi taikka puhelimitse 040 839 3937. Mikäli tuote palautetaan, maksamme asiakkaalle takaisin ainoastaan tuotteen hinnan, emme lähetyskuluja. Asiakas maksaa itse palautuskulut. Palautusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseemme tero.majara@taideliikekuva.fi. Palautustapauksissa palautus tehdään tilauksessa käytetyllä maksutavalla. Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia.

   

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 0207 181830
  www.paytrail.com

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

   

  Taideliike KUVA:n verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asianmukaisesti pakattuna ja pehmustettuna.

  Toimituskulut Suomeen postipakettina kaikille tilauksille on 17 euroa. Palvelun tarjoaa Posti Group Oyj.

  Voit ostaa lahjakortin täältä.

  Mahdolliset tuotereklamoinnit ja palautukset sekä kuljetusvahingot voi ilmoittaa joko sähköpostitse osoitteeseen tero.majara@taideliikekuva.fi tai puhelimitse numeroon 040 839 3937. Tuote tarkastetaan aina ennen lähetystä. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa ja vaurio voidaan osoittaa johtuvaksi esim. huonosta pakkaamisesta, Taideliike KUVA Oy korvaa tuotteen asiakkaalle. Vauriotapauksissa suosittelemme tuotteen ja pakkauksen kuvaamista asioiden käsittelyn nopeuttamiseksi.

  Voit maksaa ostoksesi postiennakolla, verkkopankkitunnuksillasi, luottokortilla tai Visa Electronilla.

  Oletko taidegrafiikan ammattilainen ja olet kiinnostunut laittamaan töitäsi myyntiin 

  Taideliike KUVAn verkkokauppaan?

  Ota yhteyttä Tero Majara 040 839 3937, niin kerron lisää.

  Autamme sinua löytämään ikimuistoiset taidelahjat henkilökunnalle ja liikekumppaneille. Suosittu lahja on myös Taideliike KUVAn lahjakortti.

  Taideliike KUVAn valikoimista löydät laadukkaat grafiikanteokset yrityksesi seinälle.

  Löydä sopiva teos tai ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä suunnitelma tiloihisi parhaasta taidekokonaisuudesta.